Categorieën:

Transportbedrijf GESINK BV ZELHEM

Terug naar overzicht

Zeven nieuwe DAF Euro 6 trucks voor Gesink BV Zelhem.

Zeven nieuwe DAF Euro 6 trucks voor Gesink BV Zelhem.

Ter uitbreiding van het wagenpark zijn onlangs door Bakker Bedrijfswagens Doetinchem zeven nieuwe DAF Euro 6 Trucks geleverd aan Transportbedrijf Gesink BV te Zelhem.De levering omvat tweemaal een DAF FT CF 330 Sleeper Cab, driemaal een DAF FT CF 400 Space Cab en tweemaal een DAF FT XF 440 Space Cab, voor zowel nationaal als internationaal transport. Met deze investering zet de transporteur een grote stap in verduurzaming van het wagenpark.De trucks zijn voorzien van de nieuwste veiligheidsvoorzieningen en uitgerust met de innovatieve Silent-mode, waarbij een aantal slimme technologieën zorgen voor minder dan 72 dB(A) geluidsproductie. De trucks voldoen met de nieuwe Silent-technologie aan de strenge eisen van het Piek-keurmerk “Quiet Truck”.  De zeven nieuwe ‘stille’ DAF Euro 6 trucks van Gesink BV Zelhem.

“Transport sinds 1900”

Transportbedrijf Gesink BV is een transportbedrijf met een lange historie. Dagelijks staat een team van ongeveer 120 medewerkers garant voor een succesvolle logistieke afhandeling van goederenstromen in geheel Europa voor diverse klanten.

De kernactiviteiten bestaan uit zowel nationaal als internationaal transport; expeditie en warehousing van de meest uiteenlopende goederen. Hierbij maken zij gebruik van onder andere het eigen wagenpark bestaande uit ca. 80 trucks; diverse typen opleggers en meeneemheftrucks (kooi-apen).Meer informatie over en de contactgegevens van Transportbedrijf Gesink BV uit Zelhem vindt u bij het bedrijfsprofiel


 
 
Over Transport.nl

Transport.nl is hét nieuwe portal voor en door transporterend Nederland. Wij bieden een selfservice omgeving waarbinnen bedrijven zich uitstekend kunnen profileren. De inhoud van de website moet zoveel mogelijk door transporteurs (of aan de transportbranche gerelateerde bedrijven) tot stand komen. Bedrijven kunnen op Transport.nl zelf zeer uitgebreide bedrijfsprofielen aanmaken, (binnenkort) ladingen uitwisselen, offerteaanvragen van (nieuwe) klanten ontvangen, vacatures plaatsen, cv’s doorzoeken, opleidingen aanbieden, nieuws delen en nog veel meer.

Maak nu gratis een account aan!